Promovare prin LinkedIn Ads

Campanii LinkedIn Ads

Creste-ti numarul de clienti cu ajutorul agentiei noastre.

Noi suntem o agentie de digital marketing, ce cunoaste arta si stiinta promovarii prin LinkedIn Ads. Apeleaza la noi pentru rentabilizarea bugetului de promovare si optimizarea costului per conversie/lead. Transforma canalul de promovare prin LinkedIn Ads, intr-unul profitabil pentru afacerea ta.

Promovare prin LinkedIn Ads
1

Te ascultam

2

Propunem

3

Implementam

4

Scalam

Tipuri de campanii prin LinkedIn Ads

LinkedIn ne pune la dispozitie o serie de formate pe care le putem folosi in campaniile de promovare pe care le creem. Printre tipurile de formate se numara:

  • Cu o singura imagine
  • Cu un video
  • Tip carousel
  • Tip mesaj
  • Tip conversatie
  • Tip text
  • Tip eveniment
  • Tip Spotlight

Anunturile de promovare se pot plasa pe LinkedIn.

Funnel-ul de vanzari prin LinkedIn Ads

Marketingul prin LinkedIn este foarte important si merita adaugat in mix-ul de marketing al afacerii tale. Nu multe platforme iti permit sa ajungi atat de usor la audienta potrivita business-ului pe care-l conduci.

In functie de obiectivele pe care le ai, noi agentia VIVINET, putem configura diferite campanii, astfel incat sa atingem aceasta audienta. 

Agentia noastra de publicitate pe LinkedIn te va ajuta sa-ti atingi obiectivele si bugetele investite in promovare sa aiba un return foarte bun.

Campanii performante pe LinkedIn cu VIVINET

Pentru noi, success-ul se masoara prin atingerea obiectivelor si satisfactia clientilor. Generam campanii performante, si urmarim toti KPI pentru a vedea cum performeaza acestea.

Publicitate bazata pe rezultate

Masuram zilnic rezultatele si rafinam campaniile, astfel incat la final, campaniile sa fie profitabile.

Gestionarea bugetelor de marketing

Iti gestionam bugetele de marketing, ca si cum ar fi ale noastre. Astfel vom fi atenti cu fiecare leu investit, pentru ca acesta sa fie rentabil.

Analiza si Raportare

Iti raportam transparent, tot ce s-a intamplat cu campaniile executate de noi si venim proactiv cu propuneri.

Hai sa facem cunostinta

Contacteaza-ne!

Intra in contact cu noi, spune-ne despre business-ul tau si obiectivele tale, iar noi iti vom oferi solutiile pentru cerintele tale. Nu te costa nimic.

Formular de contact:


Certificarile noastre