Despre noi

CINE SUNTEM NOI?

VIVINET AGENCY
Specialisti in Marketing Online si e-Commerce

Agentia noastra a luat nastere in 2008, cand proprietarul companiei a identificat nevoia de o agentie noua in piata, fiind intrebat de foarte multi apropiati daca stie sau poate recomanda pe cineva pentru servicii de promovare online sau pe cineva care poate face un magazin online.

Numele “Vivinet” este compus din doua prescurtari: “ViVi” care inseamna plini de viata si “Net” care provine de la Internet, iar termenul final Vivinet putem spune ca inseamna ca suntem plini de viata, energici, pe internet.

Desi avem peste 10 ani in piata de online din Romania, ne place sa spunem despre noi ca suntem o agentie noua, tanara, cu energie si o gandire fresh ce contribuie la dezvoltarea comertului electronic si a serviciilor de marketing online in Romania.

Lucram cu pasiune si iubim ceea ce facem, ceea ce ne si motiveaza in fiecare zi sa fim cea mai buna versiune a noastra.

Misiune

Misiunea nostra este aceea de a sprijini companiile mici, medii si mari cu solutii eficiente, care sa le ajute in activitatea lor zilnica si sa le creasca vizibilitatea in mediul online. Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului furnizam servicii care sa ajute clientii in mediul digital.

Viziune

Viziunea noastra, pe termen mediu si lung, este de a contribui la buna dezvoltare a mediului online din Romania si de a ajuta cat mai multe branduri prin cresterea vizibilitatii acestora in mediul online. Datorita pasiunii noastre, credem ca pe termen lung vom deveni un jucator de top in sfera serviciilor de marketing online.

Valori

  • Pasiune - Lucram cu pasiune pentru oricare proiect, indiferent cat este de mic sau de mare, motivati fiind de rezultatele obtinute si de satisfactia clientului.
  • Orientare catre client - Stim cat este de importanta satisfacerea asteptarilor clientilor si cum cel mai fericit client este si cel mai bun ambasador, de aceea punem clientul in centrul activitatii noastre.
  • Integritate si Transparenta - Sunt valori care ne definesc si punem accent pe ele. Ne place sa tinem informati clientii si sa cladim relatii corecte pe termen lung.
  • Inovare constanta - Ne place sa inovam si sa gasim solutii cat mai inovative pentru clientii nostri. Intr-o piata atat de dinamica, este imperios necesar sa inovam in fiecare activitate pe care o intreprindem.

  • +40739222333
  • contact@vivinet.ro
  • Bd Metalurgiei 132, Sector 4, Bucuresti
  • +40739222333
  • contact@vivinet.ro
×

Suntem aici

Click pe iconita de mai jos pentru a intra in contact cu unul dintre colegii nostri.
Ne puteti scrie si pe e-mail: contact@vivinet.ro

×