Campanii promovare Youtube Ads

Promovare Youtube Ads

Fa-ti cunoscut business-ul sau produsele, cu ajutorul agentiei noastre.

Noi suntem o agentie de digital marketing, ce cunoaste arta si stiinta promovarii prin Youtube Ads. Apeleaza la noi pentru rentabilizarea bugetului de promovare si optimizarea costului per conversie. Transforma canalul de promovare prin Youtube Ads, intr-unul profitabil pentru afacerea ta.
campanii promovare youtube ads
1

Te ascultam

2

Propunem

3

Implementam

4

Scalam

Tipuri de campanii prin Youtube Ads

YouTube este al doilea cel mai mare motor de cautare dupa Google. In fiecare luna, peste 1,9 miliarde de utilizatori acceseaza platforma, iar 50 milioane dintre acestia sunt creatori de continut, care adauga in fiecare zi 576.000 ore de videoclipuri.

Platforma YouTube permite afisarea a 6 tipuri de reclame in cadrul acesteia.

  1. TrueView video ads sau Skippable video ads
  2. Preroll or non-skippable ads
  3. Bumper ads
  4. Display ads
  5. Overlay ads
  6. Sponsored cards

Funnel-ul de vanzari prin Youtube Ads

In funcție de obiectivele fiecarei companii cu care noi lucram, putem produce campanii de promovare prin youtube ads care sa acopere tipurile de campanii pe care, Platforma YouTube le pune la dispozitie.

Din punctul nostru de vedere, YouTube poate aduce o vizibilitate foarte mare brandului dumneavoastra si este o alternativa importanta si de luata in seama, fata de reclamele TV.

Daca va faceti probleme de costurile de productie pentru reclamele video, sa stiti ca exista variante bune si accesibile ca si pret, in functie de bugetul pe care doriti sa-l investiti.

In functie de obiectivele pe care le aveti, noi agentia VIVINET, putem configura diferite campanii, astfel incat sa atingem aceasta audienta. 

Agentia noastra de publicitate pe Youtube te va ajuta sa-ti atingi obiectivele si bugetele investite in promovare sa aiba un return foarte bun.

Campanii performante pe Youtube cu VIVINET

Pentru noi, success-ul se masoara prin atingerea obiectivelor si satisfactia clientilor. Generam campanii performante, si urmarim toti KPI pentru a vedea cum performeaza acestea.

Publicitate bazata pe rezultate

Masuram zilnic rezultatele si rafinam campaniile, astfel incat la final, campaniile sa fie profitabile.

Gestionarea bugetelor de marketing

Iti gestionam bugetele de marketing, ca si cum ar fi ale noastre. Astfel vom fi atenti cu fiecare leu investit, pentru ca acesta sa fie rentabil.

Analiza si Raportare

Iti raportam transparent, tot ce s-a intamplat cu campaniile executate de noi si venim proactiv cu propuneri.

Hai sa facem cunostinta

Contacteaza-ne!

Intra in contact cu noi, spune-ne despre business-ul tau si obiectivele tale, iar noi iti vom oferi solutiile pentru cerintele tale. Nu te costa nimic.

Formular de contact:


Certificarile noastre