Promovare prin Instagram Ads

Promovarea prin campanii Instagram Ads

Creste-ti numarul de clienti cu ajutorul agentiei noastre.

Instagram, esta una din cele mai performante retele de social media din ultimii ani. Pentru aceia ce doresc sa-si promoveze brandul, produsele si/sau serviciile, instagram este canalul perfect, deoarece ofera un engagement foarte bun. Fiindca platforma se bazeaza foarte mult pe poze si video, poate genera intentii de cumparare pentru produse.

 

Promovare prin Instagram Ads
1

Te ascultam

2

Propunem

3

Implementam

4

Scalam

Tipuri de campanii prin Instagram Ads

Indifirent de produsele sau serviciile pe care doresti sa le promovezi, ai la dispozitie o serie de formate pe care la poti accesa in Instagram. Inainte de a te apuca, pregateste-ti visualuri care sa capteze atentia utilizatorului. 

Prin Instagram, poti face campanii de tipul:

  • Stories ads
  • Photo ads
  • Video ads
  • Carousel ads
  • Collection ads
  • Explore ads
  • IGTV ads
  • Instagram Shopping ads

Funnel-ul de vanzari prin Instagram Ads

Marketingul prin Instagram Ads este foarte important si merita adaugat in mix-ul de marketing al afacerii tale. Nu multe platforme iti permit sa ajungi atat de usor la audienta potrivita business-ului pe care-l conduci.

In functie de obiectivele pe care le ai, noi agentia VIVINET, putem configura diferite campanii, astfel incat sa atingem aceasta audienta. 

Agentia noastra de publicitate pe Instagram, te va ajuta sa-ti atingi obiectivele si bugetele investite in promovare sa aiba un return foarte bun.

Campanii performante pe Instagram cu VIVINET

Pentru noi, success-ul se masoara prin atingerea obiectivelor si satisfactia clientilor. Generam campanii performante, si urmarim toti KPI pentru a vedea cum performeaza acestea.

Publicitate bazata pe rezultate

Masuram zilnic rezultatele si rafinam campaniile, astfel incat la final, campaniile sa fie profitabile.

Gestionarea bugetelor de marketing

Iti gestionam bugetele de marketing, ca si cum ar fi ale noastre. Astfel vom fi atenti cu fiecare leu investit, pentru ca acesta sa fie rentabil.

Analiza si Raportare

Iti raportam transparent, tot ce s-a intamplat cu campaniile executate de noi si venim proactiv cu propuneri.

Hai sa facem cunostinta

Contacteaza-ne!

Intra in contact cu noi, spune-ne despre business-ul tau si obiectivele tale, iar noi iti vom oferi solutiile pentru cerintele tale. Nu te costa nimic.

Formular de contact:


Certificarile noastre