Campanii de promovare pe Amazon

Campanii de promovare pe Amazon

Fa-ti cunoscut business-ul sau produsele, cu ajutorul agentiei noastre.

Indiferent ca ai un business pe care deja l-ai pornit pe Amazon, sau esti la inceput in stadiul de invatare noi suntem aici sa te ajutam sa ai success.

Noi nu suntem ca cei care iti vand iluzii spunand ca este usor sa faci bani cu Amazon ci suntem aici sa-ti spunem ca poti externaliza catre noi partea de promovare, astfel incat tu sa te focusezi pe zona operationala si sourcing.

1

Te ascultam

2

Propunem

3

Implementam

4

Scalam

Tipuri de campanii pe care le poti face pe Amazon

Atunci cand ti-ai listat produsele pe Amazon, este foarte important ca acestea sa apara cat mai sus in rezultatele de cautare astfel incat sa fie cat mai vizibile iar potentialii cumparatori sa aiba sansa sa le cumpere pe ale voastre si nu pe ale concurentilor.

Dar cum poti face asta?

In platforma Amazon, exista o sectiune de Advertising, unde poti crea campanii pay per click pentru a promova unul sau mai multe produse dintre cele pe care le-ai listat pe Amazon.

Zonele in care anunturile pot fi listate sunt urmatoarele:

  • Sponsored products – in primele rezultate de cautare
  • Headline Search Ads – sectiune ce apare deasupra rezultatelor de cautare
  • Product display Ads – apar in pagina de produs/detaliu produs

Printre serviciile cu care noi va putem ajuta, enumeram:

  • KEYWORD RESEARCH
  • LISTING OPTIMIZATION
  • AD CAMPAIGN SETUP
  • AD CAMPAIGN MANAGEMENT
  • REFINED BID MANAGEMENT
  • COMPETITOR AD ANALYSIS
  • STRATEGIC PLANNING

Funnel-ul de vanzari prin Amazon Advertising

In funcție de obiectivele fiecarei companii cu care noi lucram, putem produce campanii de promovare prin Amazon Advertising care sa acopere tipurile de campanii pe care, Platforma Amazon le pune la dispozitie.

Din punctul nostru de vedere, Amazon poate aduce o vizibilitate foarte mare produselor dumneavoastra si totodata este un canal focusat pe vanzari de produse.

In functie de obiectivele pe care le aveti, noi agentia VIVINET, putem configura diferite campanii, astfel incat sa atingem aceasta audienta. 

Agentia noastra de publicitate pe Amazon te va ajuta sa-ti atingi obiectivele si bugetele investite in promovare sa aiba un return foarte bun. (ACOS)

Campanii performante pe Amazon cu VIVINET

Pentru noi, success-ul se masoara prin atingerea obiectivelor si satisfactia clientilor. Generam campanii performante, si urmarim toti KPI pentru a vedea cum performeaza acestea.

Publicitate bazata pe rezultate

Masuram zilnic rezultatele si rafinam campaniile, astfel incat la final, campaniile sa fie profitabile.

Gestionarea bugetelor de marketing

Iti gestionam bugetele de marketing, ca si cum ar fi ale noastre. Astfel vom fi atenti cu fiecare leu investit, pentru ca acesta sa fie rentabil.

Analiza si Raportare

Iti raportam transparent, tot ce s-a intamplat cu campaniile executate de noi si venim proactiv cu propuneri.

Hai sa facem cunostinta

Contacteaza-ne!

Intra in contact cu noi, spune-ne despre business-ul tau si obiectivele tale, iar noi iti vom oferi solutiile pentru cerintele tale. Nu te costa nimic.

Formular de contact:


Certificarile noastre