Creare site web pentru firme

SERVICII DE WEB DEVELOPMENT

Dezvoltam siteuri web responsive

Site-ul este ca si o carte de vizita pentru compania ta, indiferent de natura activitatii acesteia. Este important sa iti prezinti afacerea ca cei interesati de produsele sau serviciile companiei sa poata gasi informatii si sa gaseasca datele de contact.

In zilele pe care le traim, un simplu site nu mai este suficient, acum asteptarile clientilor sunt mult mai mari, de aceea serviciile noastre inglobeaza mai multe opțiuni pentru clientii nostri.

Dezvoltam siteuri cu layout responsive, astfel ca acestea sunt adaptabile pe toate dispozitivele fie PC, Tableta sau Mobil.

Pentru ca ne place sa livram rapid, lucram cu platforme CMS precum WordPress.

creare site web
1

Te ascultam

2

Propunem

3

Implementam

4

Scalam

SERVICII DE WEB DEVELOPMENT

Avantajele siteurilor dezvoltate de noi:

  • Panou de administrare – Dezvoltam siteuri cu panou de administrare astfel incat permitem clientului sa-si poata actualiza oricand informatiile ce apar pe siteul lui fara a fi nevoit sa apeleze la noi pentru modificari simple
  • Design responsive – Nu poti avea un site fara a avea un layout responsive care sa permita utilizatorilor sa-l acceseze de pe orice dispozitiv, iar experienta acestuia sa fie una placuta.
  • Logo – Design graphic – Daca esti la inceput si nu ai un logo, sau ai nevoie de un design anume, te putem ajuta cu creatia acestora.
  • Gazduire / Hosting si servicii conexe – Ne putem ocupa de gazduirea site-ului tau, implementarea SSL, crearea de adrese de e-mail sau alte servicii conexe cu zona de hosting prin partenerii nostri
Hai sa facem cunostinta

Contacteaza-ne!

Intra in contact cu noi, spune-ne despre business-ul tau si obiectivele tale, iar noi iti vom oferi solutiile pentru cerintele tale. Nu te costa nimic.

Formular de contact:


Certificarile noastre